به گزارش پایگاه خبری نسیم خنداب، حجت الاسلام مجدی زاده کرمانی امام جمعه شهر خنداب در خطبه های نماز عبادی سیاسی جمعه در خنداب گفت: صدام حسین، رئیس جمهور جنایت کار عراق در سال 1385 به سزای اعمال خود در دنیا رسید، صدام حسین جنایات فراوانی انجام داد و باید در جهان آخرت پاسخ گو باشد، در دنیا این عبرت ها وجود دارد.
9دی روز بصیرت امت با ولایت بود
وی افزود: اعدام صدام حسین و حوادث نهم دی جای عبرت دارد، امام حسن عسکری(ع) می فرمایند؛ «حق را کسی ترک نکرد، مگر این که ذلیل شد»، این افراد یک زمانی رئیس جمهور، رئیس مجلس، نخست وزیر و سران قوا بودند، اما زمانی رسید که مقام معظم رهبری آنها را سران فتنه نامید، این افراد به خاطر اینکه بصیرت نداشتند، باعث شد تا ذلیل شوند و از آنها به عنوان سران فتنه یاد می شود.
امام جمعه خنداب گفت: انسان نباید از حق فاصله بگیرد، بایستی بصیرت داشته باشد.
عربستان سعودی در تلاش برای تفرقه افکنی است
مجدی زاده به فرمایشات رهبر انقلاب در دیدار با مسئولان و میهمانان وحدت اسلامی اشاره کرد و گفت: رهبر انقلاب فرمودند، «امروز 2 اراده در منطقه در تعارضند، اراده وحدت و اراده تفرقه، اگر وحدت اتفاق بیفتد، وضع مثل امروز نخواهد بود، مسلمانان عزت پیدا می کنند، شیعه انگلیسی و سنی آمریکایی که مسلمانان را به جان هم دیگر می اندازند، دولبه یک قیچی اند»، سال هاست که در کشور ما حرف از وحدت ببن شیعه و سنی است، بارها رهبر انقلاب فرمودند به خلفاء توهین نکنید و به مقدسات اهل سنت احترام بگذارید، اما از طرفی عربستان و آل سعود طبل جدایی و تفرقه بین مسلمین می زنند، و با دشمنان اسلام و قرآن دست برادری می هند و هدف اصلی خود را ضربه زدن به مسلمین قرار داده اند، و برخی از شیعیان در داخل کشور با توهین به خلفاء و مقدسات اهل سنت، اهداف انگلیس خبیث را دنبال می کنند.
وی تصریح کرد: رهبر انقلاب فرمودند؛ «شیعه انگلیسی و سنی آمریکایی دو لبه یک قیچی هستند».
خنداب و کمیجان باید نماینده مستقل داشته باشد
امام جمعه خنداب خاطرنشان کرد: از طرف شورای اسلامی شهر خنداب نامه ای نوشته شده تا نماینده حوزه انتخابی خنداب و کمیجان مستقل شود، سالها است که نماینده خنداب و کمیجان با اراک همراه است، این حق مردم شهرستان خنداب و کمیجان با جمعیت بیش از 100 هزار نفر است تا نماینده مستقل داشته باشند، نماینده مستقل بهتر می تواند پیگیر مشکلات مردم باشد.
انتهای پیام/ش