این اصل راهبردی که حاصل نگاه تیزبین و باور عمیق رهبر انقلاب اسلامی به ایرانی سربلند، مستقل و جامعهای اسلامی است میتواند هر ملتی را در مسیر رشد، عدم وابستگی، عزت ملی و آزادگی سیاسی قرار دهد.
اقتصاد مقاومتی باید در جامعه به فرهنگی ماندگار تبدیل شود تا با توجه به هجمهها و جنگ تمام عیار اقتصادی دشمنان ایران اسلامی همه اقشار و گروههای جامعه ضمن پیدا کردن سنگر خود در این رزم، به ایفای نقش موثر بپردازند.
از آنجایی که هویت و اهمیت هر جامعهای در گرو فرهنگ آن جامعه است هنرمندان به عنوان اقشاری تاثیرگذار و پر اهمیت میتوانند با نقشآفرینی و خلق آثاری فاخر در زمینههای مختلف هنری در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و لبیک به ندای رهبر معظم انقلاب .گام مثبت بردارند
در سالی که گذشت جمعی از هنرمندان شهرستان خنداب توانستند با عزمی راسخ و تلاشی مضاعف گام بسیار مهمی در جهت تحقق شعار امسال بردارند که از جمله این افراد میتوان به «ابوذر کریمی» هنرمند و کارآفرین برتر شهرستان خنداب اشاره کرد.
صنایع دستی یکی از نمادهای بارز اقتصاد مقاومتی
این کارآفرین حوزه صنایع دستی در گفتوگو با خبرنگار نسیم خنداب، گفت: صنایع دستی هنری است که علاوه بر تلطیف احساسات، عواید اقتصادی و جذب گردشگر را به دنبال دارد.
کریمی اظهار کرد: بعد از فارغ التحصیلی در رشته مدیریت در مقطع کارشناسی ارشد به منظور ایجاد اشتغال و کسب درآمد برای خود و خانوادهام به شهر تهران رفتم و بعد از گذشت ۷ ماه از یادگیری هنر پیکرتراشی و معرق به روستای «آقداش» برگشتم و شروع به کار کردم .
این کارآفرین جوان، تصریح کرد: در مراحل اولیه، کار را با ۱۵ میلیون تومان سرمایهای که داشتم در یک کارگاه ۱۵متری و با تهیه لوازم اولیه معرقکاری آغاز کردم.
دستانی که به اقتصاد مقاومتی رنگ تحقق بخشید/اشتغالزایی برای ۶ نفر در حوزه صنایع دستی
وی در ادامه افزود: بعد از مدتی برای سرعت بخشیدن به کار خود ۶ نفر از نیروهای جوان و علاقهمند به فعالیت در حوزه صنایع دستی را جذب و با همکاری آنها تولیدات خود را توسعه دادم.
کریمی با بیان اینکه محصولاتش را برای فروش به تهران ارسال میکند، گفت: کارآفرینی در حوزه صنایع دستی بسیار حائز اهمیت است، چراکه این هنر علاوه بر اشتغالزایی، پویایی و رشد صادرات غیر نفتی را به دنبال دارد.
این کارآفرین جوان خاطرنشان کرد: مسئولان تاکنون حمایت چندانی از کارآفرینان حوزه صنایع دستی نداشتهاند و این امر سبب افول صنایع دستی و عدم انگیزه جوانان برای فعالیت در این عرصه شده است.
این کارآفرین حوزه صنایع دستی، تصمیم دارد با توسعه کارگاه خود گامی موثر در راستای توسعه اقتصاد کشور و اشتغالزایی برای جوانان روستای «آقداش» بردارد و برای تحقق این هدف خود نیازمند حمایت مسئولان و اخذ تسهیلات است.
انتهای پیام/ف