مریم مرادی مسئول بسیج خواهران روستای قالیباف گفت: دختران و زنان روستای قالیباف، قالیبافی را خیلی دوست دارند، اما زمینه آن در روستا فراهم نبود، امروز اکثر زنان روستایی در این کلاس شرکت می کنند، با این حال که آموزش قالیبافی نزدیک به 3 ماه است که در این روستا برگزار می شود، خواهران تقاضای آموزش تابلو فرش و فرش های کدگذاری شده را دارند.
بانوان روستای قالیباف در اقتصاد خانواده تاثیر هستند
مرادی گفت: در سالهای گذشته، همه زنان روستای قالیباف به شغل قالیبافی مشغول بودند و در مخارج خانواده نقش بسزایی ایفا می کردند، اما امروز این نقش کمرنگ تر شده است، بانوان این روستا برای تحقق بخشیدن به فرمایشات رهبر انقلاب از مسئولین درخواست کردند تا کلاس آموزشی برای آنها راهاندازی کنند، شرکت کنندگان علاوه بر حضور در کلاس آموزشی در کلاسهای قرآن، پایگاه بسیج خواهران قالیباف شرکت می کنند.
وی افزود: دختران روستایمان، دوره کیف دوزی و رودوزی سنتی را گذراندهاند و درخواست کردند تا برایشان کلاسهای آموزش قالیبافی برگزار کنند.
اشتیاق بانوان برای قالی بافی
فروزان سلیمی مربی کلاس آموزشی قالی بافی گفت: زنان روستای قالیباف با توجه به اشتیاقی که به قالی بافی داشتند، پیشرفت خوبی را طی کرده و از سوی خانوادههایشان حمایتهای خوبی شدند.
سلیمی گفت: هزینه کلاس آموزش را کمیته امداد خنداب پرداخت می کند، با آغاز این کلاس افراد دیگری برای شرکت در کلاس آموزشی تقاضا دادند، اما با توجه به این که لیست از سوی کمیته امداد به ما معرفی شده بود، نمی توانیم تعداد افراد را افزایش دهیم.
وی افزود: قالی بافی در روستاهایی که مردم آن 6 ماه کار می کنند و فصل زمستان بیکار هستند و منبع درآمدی ندارند، می تواند منبع درآمد خوبی برای آنها باشد.
وی تصریح کرد: بانوان روستا با توجه به آموزشی که دیدند می تواند فرشهای بزرگتر و 6 متری ببافند، قیمت این فرشها بسیار خوب است.
اعطای تسهیلات برای احداث کارگاه قالی بافی در قالیباف
نقدی مسئول اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) در این خصوص گفت: کمیته امداد آموزشی را می پسندد که منجر به اشتغال باشد، بعد از اتمام آموزش ها، تسهیلات در اختیار این افراد قرار خواهد گرفت تا کارگاه قالی بافی احداث کنند.
انتهای پیام/ش