بازدید: 410 | تاریخ انتشار : 22 اردیبهشت 1394
مدیرعامل اتحادیه دامداران صنعتی و سنتی استان مرکزی گفت: با توجه به پتانسیل های استان در حوز دام هم اکنون پنج درصد گوشت و ۲.۷ درصد شیر کشور در این استان تولید می شود.
به گزارش نسیم خنداب به نفل از پایگاه تحلیلی خبری دیار آفتاب، "سید سعید حسینی" مدیرعامل اتحادیه دامداران صنعتی و سنتی استان مرکزی گفت: استان مرکزی جزء ۱۰ استان برتر کشور در تولید محصولات کشاورزی است.

حسینی اظهار کرد: همچنین محصولات کشاورزی تولید شده در استان مرکزی از لحاظ کیفیت رتبه اول تا سوم کشور را دارند.

وی با اشاره به اینکه سالانه ۳۳۰ هزار تن شیر در استان تولید می شود افزود: استان مرکزی با تولید ۲.۷ درصد تولیدات شیر کشور رتبه ۱۳ را در بین استان های مختلف در اختیار دارد.

مدیرعامل اتحادیه دامداران صنعتی و سنتی استان مرکزی گفت:این استان در تولید گوشت قرمز هم با تولید ۵۷ هزار تن ،۵ درصد تولید کشور را به خود اختصاص داده  و در این خصوص رتبه هفتم را بین استان های مختلف کشور دارد.

حسینی با اشاره به اینکه هم اکنون چهار میلیون و ۳۰۰ هزار واحد دامی در استان داریم ادامه داد: بیش از دو میلیون و ۵۰۰ هزار راس دام سبک و سنگین در استان مرکزی وجود دارد.

وی به مشکلات حوزه دام استان نیز اشاره و خاطر نشان کرد: پایین بودن قیمت خرید گوشت قرمز و شیر از مهمترین مشکلاتی است که با هزینه های تولید در این بخش همخوانی ندارد.


کانال تلگرامی نسیم خنداب
» مطالب مشابه

نظرات:

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد را وارد کنید: *